OM SPOT1

Gennem­afprøvede kvalitets­maskiner

Hos Spot1 forhandler vi gennemafprøvede kvalitetsmaskiner til rengøring og gulvbehandling samt materiel til service- og byggebranchen. Vores baggrund er, at vi gennem mange år har drevet specialrengørings- og servicevirksomhed i Super1Rent hvor vi servicerer større erhvervskunder med specialiserede ydelser inden for rens, rengøring, byggepladsrengøring og meget andet. Derfor har vi stor erfaring med indkøb, brug, servicering og drift af maskiner og øvrigt udstyr, som en moderne rengørings- og servicevirksomhed benytter i dagligdagen.

Spot1 udspringer af et ønske om at tilbyde andre produkter i markedet end dem, man typisk finder hos forhandlerne i markedet. Men ”andre” produkter er jo ikke nødvendigvis bedre produkter, så derfor skal produkterne, der finder vej til sortimentet hos Spot1, leve op til mindst ét af to kriterier: Enten skal produkterne være bedre end dem, der forhandles på det danske marked i forvejen, og ellers skal produkterne være lige så gode, men være markant billigere. Vi er stolte over, at en stor del af produkterne i sortimentet efter vores opfattelse er både bedre, men også indiskutabelt billigere end markedets øvrige produkter. Derfor anbefaler vi dig at kigge forbi Spot1, når du har behov for nyt udstyr og maskinel til din virksomhed. Send os en besked fra kontaktformularen på den enkelte produktside, hvis du vil vide mere.

Vi er blandt andet begejstrede for italienske producenter af maskiner til rengørings- og servicebranchen. Producenter som fx https://www.klinmak.com/en/ og http://www.klindex.it/ laver maskiner, som er innovative, og som er udført i en meget høj kvalitet, som holder til mange års hårdt slid. Dem er vi stolte over at have med i sortimentet. Og for resten – samtlige produkter som forhandles på Spot1 bruger vi naturligvis selv i dagligdagen i Super1Rent.

Vi handler med alle CVR-numre i DK. Du behøver altså ikke drive en rengøringsvirksomhed, for at handle hos Super1Rent.

Ring eller skriv til os: vi tager gerne en snak med dig, hvis du har behov for maskiner eller udstyr til din virksomhed.

Jesper-Blak

Med venlig hilsen

Jesper Blak | Ejer/direktør

 

Super1Rent/Spot1

Mail: info@super1rent.dk

Telefon: +45 70 220 456

trappe-baggrund
header

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter og løsninger. Vi har stor erfaring fra rengørings- og servicebranchen, og vi stiller gerne op til en dialog, hvis du har brug for hjælp. Vi sidder klar til at tage telefonen på vores kontor i Hadsten.