Industri­støvsugere

Vælg type

Industristøvsugere fra Klindex

Hos Spot1 er vi stolte over at være dansk forhandler af Klindex-maskiner. Klindex producerer og designer alle typer af gulvmaskiner, herunder også støvsugere og vådstøvsugere med imponerende kapacitet og ydeevne. Klindex-maskiner er produceret i Italien og er udført i topkvalitet.

Ligesom vi har fører Klindex-maskiner til gulvbehandling og gulvslibning i sortimentet, tilbyder vi også støvsugere og vådstøvsugere fra Klindex. Klindex er lig med høj ydeevne, kvalitet i udførsel og robusthed. Samtidig kan støvsugerne erhverves til en fordelagtig pris, der er væsentlig lavere end de kendte brands i markedet. Se mulighederne med Klindex støvsugere og vådstøvsugere og tag endelig kontakt til os, hvis du ønsker mere information. Ud over de produkter, vi har valgt at føre i sortimentet, så findes der et kæmpe katalog over Klindex-produkter samt ekstraudstyr, som vi naturligvis kan skaffe til hurtig levering.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter og løsninger. Vi har stor erfaring fra rengørings- og servicebranchen, og vi stiller gerne op til en dialog, hvis du har brug for hjælp. Vi sidder klar til at tage telefonen på vores kontor i Hadsten.