HYGIEJNELØSNINGER

Vælg type

Om SMIXIN-PRODUKTERNE

Høj hygiejne med berøringsfri armatur og et begrænset brug af vand, sæbe og papir.

Smixin består af tre innovative håndvasksystemer udført i et lækkert og moderne design. Alle produkterne fungerer 100 % berøringsfri for en håndvask, der er langt mere hygiejnisk, behagelig og ligetil. Ud over at hygiejnen er i top, så tilgodeses pengepungen gennem massive besparelser på forbruget af vand, sæbe og papir. Vandforbruget falder med 90 % i forhold til almindelige vandhaner/armaturer, og der er op til 60 % besparelse på både sæbe- og papirforbruget.

Installation af Smixin-produkterne er en nem sag for din VVS-installatør. Vi står gerne til rådighed med råd og vejledning af din VVS’er i forbindelse med udskiftning af dine eksisterende armaturer med Smixin-produkter. Vi kan dog også tilbyde dig montering af Smixin-produkter gennem vores netværk af VVS-partnere over hele landet. Vi hjælper dig gerne med kontakt til en af vores VVS-partner i dit lokalområde.

BESØG VORES SHOWROOM

Du er meget velkommen til at besøge vores showroom i Hadsten for demonstration af de tre demo-vaskestationer for Smixin Comfort, Smixin Compact og Smixin Combi. Sørger du for at medbringe information om dine nuværende armaturer/vandhaners vandforbrug i m3, så kan vi sagtens hjælpe dig med at estimere dit besparelsespotentiale ved at anskaffe Smixin-produkter.

Ønsker du at besøge vores showroom for demonstration, eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud til en eller flere af Smixin-produkterne, så skal du være velkommen til at kontakte os på +45 70 220 456 eller send os en mail på mail@super1rent.dk.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter og løsninger. Vi har stor erfaring fra rengørings- og servicebranchen, og vi stiller gerne op til en dialog, hvis du har brug for hjælp. Vi sidder klar til at tage telefonen på vores kontor i Hadsten.