Gulvvaske­maskiner

Vælg produkt

Gulvvaskemaskiner fra KlinMak

Klinmak er en innovativ italiensk producent af gulvvaskemaskiner. KlinMak blev etableret i 2014 af to erfarne ledere inden for rengøringsområdet. KlinMaks fokus har fra starten været at fremstille innovative maskiner, der kunne modernisere rengøringssektoren. Den første hovedmilepæl var patentregistreringen, der omfatter alle skrubberne, samt de to roterende børster drevet af en enkelt gearmotor.

Hos Spot1 har vi valgt at tage KlinMak i sortiment, fordi de grundlæggende tilføjer noget nyt og bedre til det danske marked. Her er tale om italiensk topkvalitet, som bare fungerer. Det er nemt at bruge enhederne i det daglige, de er robuste, og udskiftning af dele tager ingen tid, fordi der er tænkt over konstruktionen. Batteritiden på enhederne er imponerende, og derfor bliver en KlinMak-maskine hurtigt din gode ven i dagligdagen. KlinMak gulvvaskemaskiner fås i sortimentet både som Walk-behind gulvvaskemaskiner med forskellig kapacitet, men der findes også en Ride-on model, som kan erhverves til det store renholdelsesbehov. KlinMak er efter vores overbevisning en topproducent i markedet for professionelle rengøringsmaskiner, og så kan de stadig erhverves til en særdeles gunstig pris i sammenligning med det danske markeds mere kendte brands. Velkommen til KlinMak!

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter og løsninger. Vi har stor erfaring fra rengørings- og servicebranchen, og vi stiller gerne op til en dialog, hvis du har brug for hjælp. Vi sidder klar til at tage telefonen på vores kontor i Hadsten.